Farnost Vyskytná nad Jihlavou

Římskokatolická farnost

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Zprávy

Cyklopouť na Křemešník v sobotu 9. 10. v 10:00

Všechny milovníky pohybu na kole zveme na cyklopouť na Křemešník dne 9. 10. Sraz je v 10 hod. před kostelem ve Vyskytné nad Jihlavou.

 

Pouť ke sv. Antonínovi na Rounku 14.6.2020

Sv. Antonín

Další fotky z akce

 

Pohřbívání zesnulých a uchovávání popela v případě kremace

Kongregace pro nauku víry 25. října 2016 zveřejnila instrukci „Ad resurgendum cum Christo“ o pohřbívání zesnulých a uchovávání popela v případě kremace. Potvrzuje v ní důvody, proč Církev upřednostňuje pohřbívání zesnulých do země, a stanovuje pravidla pro uchovávání popela v případě kremace.

Celý článek...
 

O pěší pouti z Lourdes do Santiago de Compostela a Muxía - 6. 11. 2016

kompostela2016

V neděli 6. listopadu 2016 se v 17 hodin v ZŠ Vyskytná nad Jihlavou uskuteční povídání s promítáním fotografií z pěší poutě z Lourdes do svatojakubského poutního místa Santiago de Compostela a mariánského poutního místa Muxía, konané na přelomu dubna a května letošního roku.

Celý článek...
 

Farní dovolená červenec 2016

Farní dovolená v Dobré Vodě 1.7.-4.7.16

Naše letošní farní dovolená zamířila na jih Čech, konkrétně do Dobré Vody u Českých Budějovic. Odtud jsme každý den vyráželi za krásami místního kraje: např. zámek Hluboká nad Vltavou, či místní koupaliště. Jindy jsme zdolávali horu Kleť s nádhernými výhledy do krajiny nebo jsme obdivovali skvosty ukrývající se v úpatí Novohradských Hor. Samozřejmě jsme si nemohli nechat ujít světoznámý Český Krumlov či Zlatou Korunu, kde jsme se mj. naladili na správnou atmosféru vodáků…. Že by tip na příští farní dovolenou…?

Celý článek...
 


Strana 1 z 15